Goede voornemens? Beweeg mee bij Facet Ridderkerk

Heeft u dit jaar ook goede voornemens om meer te gaan bewegen? Dat kan bij Facet Ridderkerk met de beweeglessen voor senioren in onder andere de Reyerheem in Drievliet. De lessen vinden vanaf 9 januari elke woensdag plaats van 10.00 tot 10.45 uur. U beweegt gezellig met leeftijdsgenoten voor omgerekend € 3,00 per les. 

Tijdens de les worden diverse lenigmakende- en spierversterkende oefeningen gedaan met ballen, hoepels en ander materiaal. Er wordt gewerkt aan stabiliteit en evenwicht, soms worden de oefeningen gedaan met muziek. Bent u slecht ter been, dan kunt u de oefeningen ook doen op een stoel. Voor de les wordt er gezamenlijk een lekker kopje koffie/thee gedronken (bij de prijs inbegrepen). Christa van Gent, de ervaren en gediplomeerde docente die al enkele jaren werkzaam is voor Facet, verzorgt de lessen. De activiteit is voor iedereen, dus niet alleen voor mensen uit de Reyerheem. 

Geïnteresseerd in een gratis proefles? Neem contact op met Jesper Lagendijk van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of kijk op www.facetridderkerk.nl. Ook als u interesse heeft in een andere activiteit zoals yoga, seniorenfit, dans of aangepaste yoga kunt u hier terecht.