Agenda

Gratis lezing over erfrecht en levenstestament

Wilt u meer weten over erfrecht en het levenstestament? Op woensdag 16 januari organiseren Facet Ridderkerk en Karaat Mantelzorg, onderdeel van Facet Ridderkerk, een gratis lezing over dit thema in de Bibliotheek Aanzet in Ridderkerk. U wordt om 13.45 uur ontvangen met een kop koffie en de lezing, verzorgd door notaris Mr. Th. A.M. Jansen, start om 14.00 uur.

Tijdens deze lezing wordt ingegaan op thema’s als het erfrecht, de voordelen van een testament en het levenstestament. U wordt tijdens de lezing bijgepraat over de laatste stand van zaken en krijgt tips om te voorkomen dat u uw vermogen moet opeten, wanneer u in een verpleeg- of verzorgingstehuis terecht komt en hoe u eenvoudig erfbelasting kunt besparen. De lezing duurt ongeveer een uur en na de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen. 

Aanmelden kan bij de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5, via 0180 432 350 of info@karaatmantelzorg.nl. Heeft u zich al aangemeld? Dan hoeft u dat niet nog een keer te doen. Voor meer informatie kan iedereen contact opnemen met Ilse Schoolenberg of Mineke Boon.