Agenda

Gratis notarisspreekuur bij Facet Ridderkerk

Bij het ouder worden komen er bij veel mensen vragen over schenkingen, de erfenis, het maken van een testament en andere juridische zaken. Ook kinderen kunnen bij opname van (één van) hun ouder(s) in een verpleeghuis vragen hebben over het regelen en beheren van de financiën van ouder(s).

Facet Ridderkerk biedt daarom een gratis notarisspreekuur in samenwerking met Mr. Tup Jansen, verbonden aan Jansen Netwerk Notarissen te Ridderkerk. Het spreekuur draagt bij u te informeren, zodat u zelf in de gelegenheid wordt gesteld de juiste keuzes te maken. Het gesprek tijdens het spreekuur is gratis. Als u vervolgafspraken maakt met de notaris op zijn kantoor zijn daar wel kosten aan verbonden. Het eerstvolgende spreekuur wordt gehouden op woensdag 2 oktober van 13.30 tot 15.00 uur op het kantoor aan de Schoutstraat 5 te Ridderkerk. 

Om het spreekuur te kunnen bezoeken, dient u zich vooraf aan te melden bij Facet Ridderkerk. Kom voor aanmelden langs op het kantoor aan de Schoutstraat of meld u aan via telefoonnummer 0180 – 432 350.