Agenda

Gratis online bingo voor het hele gezin

Dinsdag 30 juni organiseert Facet Ridderkerk voor de tweede keer een gratis online bingo voor het hele gezin. Vanuit de huiskamer kan er vanaf 19.00 uur meegespeeld worden. De bingo wordt live uitgezonden via Facebook.com/FacetRidderkerk.  

Deze editie is Frank van der Jagt, directeur-bestuurder van Facet Ridderkerk, te gast. Hij zal de eerste ronde de ballen trekken. Ook vrijwilliger Jan van der Sande is van de partij. Er worden drie rondes gespeeld en er wordt geprobeerd om de ballen sneller te trekken. “Dit kan betekenen dat er mensen al bingo hebben terwijl deze een aantal ballen ervoor is gevallen, omdat we te maken hebben met een vertraging van 20 tot 30 seconden, maar dat geven wij duidelijk aan. De eerste bingo die binnenkomt telt”, vertelt Jacqueline. Achter de schermen wordt contact gehouden met de deelnemers en worden de bingokaarten gecontroleerd.

De bingo start om 19.00 uur en het zal duren tot ongeveer 21.00 uur. Wil je meespelen? Meld je aan via bingo@facetridderkerk.nl en vermeld met hoeveel personen je meedoet en wat jullie leeftijd is. Aanmelden kan tot 29 juni en na aanmelding ontvang jij de link naar de bingokaarten. Bloemenjungle is de hoofdsponsor van de online bingo.

Wil jij iets melden dat live gezegd wordt? Een bepaald nummer tussen de 1 en 75 wat voor jou speciaal is? Laat het Facet weten. Wie weet wordt er meer over verteld tijdens de bingo!