Agenda

Grote Actiemarkt Ichthuskerk

Op zaterdag 22 juni 2019 van 09.00 – 14.30 uur vindt er weer de jaarlijkse rommelmarkt van de PKN-wijkgemeente Drievliet –Oostendam plaats rondom en in de Ichthuskerk op het Vlietplein in Ridderkerk.

Naast een ouderwetse rommelmarkt met boekenkraam, zijn er ook dit jaar weer veel spullen te koop zoals creatieve artikelen, home-decoratie, cadeautjes, wenskaarten, bloemen en planten. Ook groenten en fruit ontbreken niet.

Doorlopend is er een rad van avontuur met als hoogtepunt om 14.00 uur een superronde. De loten voor de superronde worden verkocht op naam en bij afwezigheid wordt men persoonlijk geïnformeerd. Alle prijzen staan op de marktdag zichtbaar uitgestald. En men moet niet vergeten om de gebakkraam met heerlijk aardbei-gebak, bolussen en appelflappen te bezoeken. Geniet na een rondje om de kerk (dit jaar ruim dertig kramen) van de koffiehoek, een broodje gezond of de heerlijke verse friet & snacks.

Voor de kinderen zijn er allerhande kinderspelen en creatieve activiteiten zoals een springkussen. De opbrengst van deze goede-doelen-actie is bestemd voor het programma “Hoop voor Kinderen”. Op verzoek stellen zij het programmaboekje beschikbaar. Heeft men spullen voor de rommelmarkt en/of boeken, dan kan men deze in de week van maandag 17 juni t/m vrijdag 21 juni 2019 brengen in de Ichthuskerk, Vlietplein 1 te Ridderkerk tussen 19.00 – 20.00 uur.

Voor vragen kan men mailen naar c.d.groenendijk@hetnet.nl of bel naar 0622117358.