Agenda

Grote jaarmarkt bij o.b.s. De Piramide

O.b.s. de Piramide organiseert op vrijdag 14 juni a.s. een grote jaarmarkt met vele spelletjes voor de kinderen op het schoolplein aan de Burg. De Zeeuwstraat 294. De openingstijden zijn van 15.30 tot 21.00 uur. Ook dit jaar zal gezelligheid de leidraad zijn. Dit jaar gebeurt dat in hawaiisfeer.

Er is voor iedere bezoeker iets leuks te doen. Voor de kinderen zijn er allerlei leuke spelletjes en attracties. Maar ook de inmiddels traditionele zaken ontbreken niet. Zo is er een grote rommelmarkt, waar voor de liefhebbers van alles te vinden is. Ook het Rad van Avontuur draait op volle toeren met mooie prijzen. Natuurlijk kunt u weer proberen om op de klimtoren helemaal bovenin te komen. Bij de bar en de frietkraam wordt aan de inwendige mens gedacht. En als klap op de vuurpijl is er de loterij met prachtige prijzen. 

Met de opbrengst van de jaarmarkt kunnen er zaken gerealiseerd worden, die anders financieel niet haalbaar zouden zijn. 

Mocht u nog spulletjes hebben voor de rommelmarkt, dan kunt u die van vrijdag 7 juni tot en met donderdag 13 juni  afgeven op het hoofdgebouw van de Piramide Centrum. Dat kan van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Nadere inlichtingen kunt u krijgen bij de school. Telefoon: 0180-499010.