Agenda

Hallo Familie: Wonderlijk warme kerstvoorstelling in Maaspodium

Op 21 december 2018 beleeft de Hallo familie van Maas theater en dans zijn première in het Maaspodium, Rotterdam. Na een reeks van 9 voorstellingen in de kerstvakantie in Rotterdam toert Hallo familie tot en met 16 maart 2019 door Nederland.

Regisseur Moniek Merkx mixt theater en dans tot een wonderlijk warme familievoorstelling voor iedereen van 8 tot 108 jaar. Naast zeven professionele performers spelen er echte oma’s en kinderen mee. Hallo familie is een voorstelling van de makers van Liefde, die de Gouden Krekel voor beste jeugdvoorstelling van 2017 won.
 

Hallo familie (8 tot 108 jaar)

Het is druk in huis. Vader en moeder vieren feest, oma is op bezoek om op te passen. De nacht is lang en jij kan niet slapen. Maar dit avontuur lijkt wel een droom, met knuffels die tot leven komen, ouders die op hun handen gaan lopen en een oom die verandert in een boom. Hierna ga je heel anders naar je familie kijken. Hoe blijft nog een verrassing…

Hallo familie is een wonderlijk warme voorstelling, een carnavaleske optocht met veel grappige en onverwachte gasten. Over de mensen die we niet gekozen hebben, maar die er gewoon zijn. Altijd. Een cartooneske dans- en theatermix van de makers van Liefde. Liefde won de Gouden Krekel 2017 en was genomineerd voor de VSCD Mimeprijs. “Herkenbaar, aanstekelijk en bovenal hartverwarmend” aldus de Mimejury. Nu kiest Merkx voor het thema familie, een terugkerend thema in haar werk.

Maas theater en dans voor jong publiek
Maas maakt volwassen voorstellingen voor jonge mensen, fysiek, fantasievol en uitgesproken in alles. Maas ontregelt en verleidt met theater, dans, muziek, mime, film, animaties, techniek en veel meer. Maas theater en dans (onder artistieke leiding van Moniek Merkx) heeft een eigen huis in Rotterdam, het Maaspodium.

Meer info op maastd.nl