Agenda

Halloween in Drievliet/’t Zand

Zaterdag 3 november organiseren Teamwijkidee3vliet/’t Zand samen met Wijkvereniging Drievliet/ ’t Zand en de jongerenwerkers van Facet een griezelige Halloween avond.

Dit jaar is er gekozen voor een andere opzet, een griezelige Halloween show in de Fuik. Om iedereen mee te laten griezelen is er een show om 18.30 uur en de 2e show is om 20.00 uur. De show duurt 45 minuten. Vooraf kunnen de kinderen zich laten schminken, kunnen griezelspelletjes worden gedaan en worden angstaanjagende ballonnencreaties voor je gemaakt.

Onder het genot van een kopje koffie /thee kunnen de ouders buiten wachten om na afloop nog verder te gaan met de activiteiten op het Vlietplein. Deze worden aangeboden door de wijkvereniging.

Voor de show heb je wel een kaartje nodig, zodat we op de avond zelf niemand moeten teleurstellen. De kaartjes zijn gratis voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kom een kaartje halen en schrijf je in op: woensdag 24 oktober tussen 13.30 en 15.30 uur in de hal van de Botter, ( tijdens de inloopmiddag ) of op 22, 24 en 26 oktober tussen 15.30 en 17.30 uur in de soos ruimte van de Fuik ( vraag naar Joey ) en vanaf 29 oktober tijdens openingstijden in de Fuik.

Het belooft een leuke, spannende en spectaculaire avond te worden!
Griezel je mee?