Halloween in Landvast Alblasserdam

Zaterdag 31 oktober is het Halloween in Landvast. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen niet zo uitbundig als voorbereid, maar Landvast laat deze dag niet ongemerkt voorbij gaan.

Er zijn twee Halloween voorstellingen deze dag. Een voor het jongere publiek, en als de ouders mee durven mogen zij uiteraard ook. En ’s avonds een voor het oudere publiek. Beide voorstellingen zullen in de nieuwe zaal Royaal vertoond worden.

Zo draait om 14.30 uur de Nederlands gesproken animatie film 100% Wolf. Freddy en zijn familie bewaren al eeuwenlang een groot geheim. Overdag zijn ze gewone mensen, maar ‘s nachts transformeren ze in weerwolven. Normaal zou Freddy op zijn veertiende verjaardag ook transformeren in een weerwolf, maar dat loopt fout. In plaats daarvan verandert hij in… een roze poedel. Dit betekent het begin van hilarische avonturen, want Freddy heeft ondanks alles maar één missie: bewijzen dat hij voor 100% een wolf is. Tijdens zijn zoektocht beseft Freddy dat hij, ondanks zijn roze, ontplofte kapsel, misschien niet 100% wolf is… maar wel 100% held.Om 20.30 uur is het tijd voor een echte horror klassieker, The Shining. Na 40 jaar komt deze klassieker weer terug naar de bioscoop. Het is echter voor het eerst dat de originele versie, die 144 minuten duurt, wordt vertoond op het witte doek. De versie die tot nu toe is vertoond is slechts 119 minuten. Daarnaast is deze versie ook gerestaureerd. Een unieke kans dus om deze klassieker nog eens te kijken op het formaat en het geluid wat bij een echte filmbeleving hoort.Verkleed

De zalen hebben uiteraard een Halloween-uitstraling. Maar we zijn vooral benieuwd naar de creaties van de bezoekers. De meest originele verklede bezoekers krijgen een mooie prijs.

Voor beide films dient vooraf gereserveerd te worden. Aangezien er maar beperkt aantal plaatsen zijn adviseren we de bezoekers om niet te lang te wachten om te reserveren. Vanwege het beperkt aantal bezoekers is de kans om met een mooie prijs naar huis te gaan uiteraard weer groter!