Agenda

Halloween op het Crazy Sexy Cool Festival in Rotterdam

Op 27 oktober barst het feest weer los in het Zuiderpark. Bloeddorstige zombies, voodoo heksen en horror clowns stappen uit de schaduw om zich eenmalig weer onder de levenden te begeven tijdens Crazy Sexy Cool Halloween. Waar ze bezoekers destuipen op het lijf jagen… Natuurlijk vergezeld door Urban & House beats op het mooistefestivalterrein van Rotterdam.

Na 3 uitverkochte edities in de Maassilo besloot de organisatie vorig jaar het Halloween concept, wat steeds populairder werd, naar buiten te halen. Met rijen voor de scare zones, tot in de puntjes verzorgde acteurs en een terrein wat overspoeld was met spinnenwebben en decoratie wist de organisatie het festival op de kaart te zetten. “Dit jaar gaan we meer inspelen op de verhaallijnen bij de scare zones, we willen de bezoekers echt onderdompelen in verschillende horror scènes. Zonder daarbij natuurlijk de essentie te verliezen: een festival organiseren met de beste artiesten uit de scene.” Aldus Jeffrey Ghazi.

Tijdens het Crazy Sexy Cool Halloween Festival wordt het Zuiderpark in Rotterdam omgetoverd tot één grote nachtmerrie en wordt iedereen aangemoedigd verkleed te komen. Maar ook de bezoekers met minder stalen zenuwen kunnen hun hart ophalen.


Het festival zal buiten plaatsvinden, maar alle podia zijn overdekt, verwarmd én dienen als Safe Zones. Hier feesten ze veilig van alle monsters die buiten op het terrein rondlopen…

In het Kort
Crazy Sexy Cool ‘Halloween’ Festival 2018
Zaterdag 28 oktober van 16:00 tot 23:00
Zuiderpark Rotterdam

De kaartverkoop voor het Halloween Festival start vrijdag 24 augustus om 12:00. De eerste 500 kaartjes kosten maar €18,50 (ex. fee).