Agenda

Halloween vieren in Wijkcentrum Slikkerveer

Op vrijdagavond 30 oktober 2020 organiseert Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer een Halloweenavond. Dit vindt plaats in aangepaste vorm, in verband met het Coronavirus.  Om 17.30 uur mogen de aangemelde kinderen naar binnen.

Rond de klok van 17.45 uur wordt er met de kinderen een heerlijke zelfgemaakte lasagne gegeten in de grote zaal die aangekleed is in stijl.  Na de maaltijd wordt de groep in vieren verdeeld om zo in circuitvorm verschillende activiteiten te doen. Alles wordt binnen in het Wijkcentrum gehouden. Dit alles gebeurt zonder ouders. De vrijwilligers zullen toezicht houden en begeleiding bieden.

De kinderen moeten aangemeld worden. Dit kan gebeuren uitsluitend op het emailadres info@sws-slikkerveer.nl onder vermelding van de naam van het kind en de geboortedatum. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Er kunnen maximaal 40 kinderen meedoen. Vol is Vol.

Let op: Het is beslist niet toegestaan dat ouders het Wijkcentrum binnenkomen. Er zal een vrijwilliger bij de voordeur staan om uw kind te ontvangen. Ditzelfde geldt voor het ophalen van de kinderen. 

De halloweenavond duurt tot 20.30 uur.