Agenda

Harmonie Slikkerveer legt beslag op oliebollenbeslag

Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer heeft ook dit jaar weer een lekkere actie met verse oliebollen en appelbeignets. Bert de Jong, organisator van de actie bij de Harmonie, heeft goede afspraken kunnen maken met bakkerij van der Waal. De vereniging heeft een website/webshop gemaakt waar de oliebollen en appelbeignets gemakkelijk online besteld en digitaal betaald kunnen worden. 

Dit jaar is het mogelijk om de oliebollen per 5 of 10 stuks te bestellen. De roomboter appelbeignets worden per stuk verkocht. Losse verkoop zonder webbestelling is niet mogelijk.

De prijzen zijn 10 oliebollen met krenten voor € 9.80, 5 oliebollen met krenten € 4.90, 10 oliebollen zonder voor  € 8,50, 5 oliebollen zonder voor € 4.25 en appelbeignets € 1,75 per stuk. Het mooie is dat u dan gelijk de vereniging sponsort. 

De bestelling kan veilig afgehaald op 31 december van 10:00 tot 14:00 uur bij het verenigingsgebouw aan de Prinsenstraat 76 in Slikkerveer. U plaatst uw bestelling makkelijk en snel op harmonie-oliebollen.nl. Dit kan tot 29 december 12:00 uur.

Dus niet in een lange rij bij de bakker maar gewoon afhalen bij de Harmonie, coronaproof, alles is dan al betaald dus snel afgehaald.  

Uiteraard worden de oliebollen en appelbeignets vers geleverd op 31 december.

Door Bert de Jong