Agenda

Harmonie Slikkerveer: oliebollen als warme broodjes

De Harmonie Slikkerveer heeft ook dit jaar weer een lekkere actie met verse oliebollen en appelbeignets. Bert de Jong, organisator van de actie bij de Harmonie, heeft goede afspraken kunnen maken met bakkerij van der Waal. 

De vereniging heeft een website/webshop gemaakt waar de oliebollen en appelbeignets gemakkelijk online besteld en digitaal betaald kunnen worden.  

Ook de prijzen zijn schappelijk o.a. 10 oliebollen met krenten voor € 7,50, 10 oliebollen zonder voor  € 6,50 en appelbeignets € 1,50 per stuk. Het mooie is dat u dan gelijk de vereniging sponsort, welke ook al een lastig jaar heeft door de maatregelen tegen het corona-virus.  

De oliebollen kunnen veilig afgehaald worden op 31 december vanaf 10:00 tot 14:00 uur bij het verenigingsgebouw aan de Prinsenstraat 76 in Slikkerveer. Waar het vorig jaar nog binnen afhalen was, wordt er nu een buiten afhaalpunt gerealiseerd.

Al veel mensen hebben deze slimme manier van bestellen al gevonden zodat de oliebollen als warme broodjes worden besteld. Ook u kan op deze manier bestellen op www.mh-s.nl. Dus niet in een lange rij bij de bakker maar gewoon afhalen bij de Harmonie, corona proof, alles is dan al betaald dus snel gehaald.  

Uiteraard worden de oliebollen en appelbeignets vers geleverd op 31 december. 

Meer informatie op www.mh-s.nl 

Geen losse verkoop zonder bestelling.