Agenda

Herfstfair Ontmoetingsplein Aafje Reijerheem

Zaterdag 10 november organiseert Aafje een gezellige herfstfair op het Ontmoetingsplein aan de Torenmolen 1 in Ridderkerk. Vanaf 10 uur bent u van harte welkom om te snuffelen bij de kramen, er zijn dit jaar weer nieuwe producten te koop.

Er zijn prachtige Italiaanse tassen, chocolade, jam, kaarten, sieraden, koekjes, make up, ondermode, vogelhuisjes, thee en kadootjes te koop. Dit is nog maar een deel, dus kom langs en bekijk het assortiment.

Vanaf 13.30 uur staat er een coffeebike in de hal waar u terecht kunt voor een gratis kopje koffie, aangeboden door Teamwijkidee3vliet/‘t Zand. Er is ook gelegenheid om deel te nemen aan een workshop.

Ook zijn er prachtige prijzen te winnen bij het rad van avontuur, de opbrengst hiervan gaat naar Nina’s voor Kenia. Een schitterend project waar het geld echt ten goede komt van de lokale bevolking. De dames zijn zelf tijdens de herfstfair aanwezig en kunnen u alles vertellen over dit project in Kenia. De organisatie hoopt u tussen 10.00 en 15.30 te mogen begroeten tijdens onze herfstfair.