Agenda

Het Anker organiseert dagtocht voor wijkbewoners

Tijdens het wekelijkse Wijkdiner in het Wijkvoorzieningencentrum (WVC) werd onlangs als grap geroepen hoe het leuk zou zijn om samen een dagje uit te gaan. Met die grap zijn ze bij Het Anker aan de slag gegaan, met als gevolg dat er op 27 juni 2024 een uitje wordt georganiseerd naar het Openluchtmuseum.

Het fonds Fonobori, met wortels in Ridderkerk Bolnes, is benaderd en zij was bereid een groot deel van de reiskosten voor haar rekening te nemen. Het idee achter deze sponsoring is dat het voor alle wijkbewoners mogelijk moet zijn om aan dit verbindende uitje deel te kunnen nemen.

In de bus is plaats voor 88 personen. De bus vertrekt op 27 juni om 9.30 uur vanaf het WVC aan de Noordstraat en om 17.30 uur hoopt de bus weer in Bolnes te arriveren. De dag wordt afgesloten met een patatje in het WVC.

De kosten voor dit uitje bedragen €25,- per persoon en u betaalt bij het opgeven bij de toonbank van de Kringloopwinkel in het WVC. Bent u in bezit van een persoonlijke museumjaarkaart, dan betaalt u €10,-.

In verband met de doelstelling van dit uitje, staat de inschrijving tot 20 juni alleen open voor inwoners van Bolnes. Daarna krijgen ook andere geïnteresseerden de mogelijkheid zich aan te melden.