Agenda

Het Nationale Vuurwerk pakt uit met eigen Oud & Nieuwfeest

Naast de traditionele vuurwerkshow organiseert het Nationale Vuurwerk dit jaar een eigen Oud & Nieuwfeest tijdens de jaarwisseling. De organisatie vervult hiermee een wens van veel bezoekers, die al jaren vragen om ‘meer feest voor, tijdens én na de vuurwerkshow’.

“Uit de publieksonderzoeken die wij na afloop van het Nationale Vuurwerk afnemen, blijkt keer op keer dat er onder de bezoekers grote behoefte is aan een feest op de locatie”, aldus mede-organisator Jasper Scholte (Het Nationale Vuurwerk). “Daarom hebben wij dit jaar de koppen bij elkaar gestoken en besloten een feestlocatie op te tuigen op het Leuvehoofd, aan de voet van de Erasmusbrug. Daar kunnen de bezoekers dansend het nieuwe jaar, terwijl ze genieten van het allerbeste uitzicht op de grootste vuurwerkshow van Nederland.” 

Het feestelijkste feestje van het jaar

Het feest, Triple A – New Year’s Ball – richt zich niet op house- en danceliefhebbers, zo stelt Scholte. “Die markt wordt al voldoende bediend tijdens Oud en Nieuw. Wij gaan voor een feestelijk feestje in de breedste zin van het woord. Dus heel veel leuke en vooral dansbare muziek, originele randprogrammering, een aankleding waar je U tegen zegt en de mooiste locatie van de stad, letterlijk in het epicentrum van Het Nationale Vuurwerk.”

Kaartverkoop

Triple A – New Year’s Ball begint op 31december om 21:00u en duurt tot 1 januari 04:00u. Kaarten zijn te bestellen via de website van het Nationale Vuurwerk: www.nationalevuurwerk.nl