Agenda

High tea bij de dames van Oost

Dinsdag 1 oktober werd de Week tegen Eenzaamheid geopend met een High Tea bij de Dames van Oost in de Ontmoetingsruimte aan de Jan Luykenstraat 1a. 

“Deze ochtend stond in teken van gezelligheid en ontmoeting”, zegt Frances Kroeze van Facet Ridderkerk.  “De dames zorgden voor gezellige tafels met een bloemetje en allerlei lekkere hapjes. Wij willen Albert Heijn Ridderhof en Bakkerij Voordijk bedanken voor de sponsoring van de hartige hapjes, bonbons en koekjes. We kijken terug op een gezellige ochtend”.

De Dames van Oost komen wekelijks op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur bij elkaar in de Ontmoetingsruimte aan de Jan Luykenstraat 1a. Zij vinden het leuk om een aantal nieuwe deelnemers te verwelkomen. De dames houden zich bezig met een gezellig kletspraatje, creativiteit, uitstapjes en eens in de maand is er een gezamenlijk ontbijt. 

Wilt u aansluiten bij deze gezellige groep of meer informatie over (senioren)activiteiten in Ridderkerk? Neem contact op met Frances Kroeze via Frances.Kroeze@facetridderkerk.nl of 0180 – 432 350.