Agenda

Hoe goed kent u Ridderkerk?

Woensdag 23 november 2022 van 14.00 tot 16.00 uur organiseert Facet Ridderkerk samen met schrijver Teun Rijsdijk een quiz over de gemeente Ridderkerk. 

Denkt u onze gemeente goed te kennen? Bent u een echte Ridderkerk en weet u de meest bijzondere plekjes te herkennen? Schrijver Teun Rijsdijk neemt u aan de hand van verschillende foto’s en leuke anekdotes mee door alle wijken van Ridderkerk. Teun Rijsdijk heeft al verschillende mooie boeken over Ridderkerk gepubliceerd. De quiz gaat over het Ridderkerk van nu met misschien een klein uitstapje naar vroeger. De locatie is de schitterende Oudheidkamer waar u de historie van Ridderkerk proeft. Zin in een leuke en gezellige middag? De kosten zijn €5,00 per persoon inclusief koffie en thee.

Deze quiz is een van de vele activiteiten van het senioren Winterfestijn. Verder kunt u onder andere meedoen aan de Winterbingo, bezoek aan de Rijsoordse molen, busreis naar de kerstshow in Halsteren of een rondvaart over De Linge. 

Inschrijven kan bij de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per mail info@facetridderkerk.nl