Agenda

Hoe ontmoet je (nieuwe, nog meer) leuke luitjes?

Op alle leeftijden kan vriendschap een bron zijn van stimulans, plezier en steun. Met het ouder worden komt meer tijd vrij voor en soms meer behoefte aan vriendschap. Tegelijkertijd kan het zijn dat de vriendenkring door omstandigheden kleiner is geworden.

De Vriendschapscursus biedt de gelegenheid aan inwoners in Ridderkerk boven de 55 jaar om hun ervaring met vriendschap op een rij te zetten en deze met anderen uit te wisselen.  Onderwerpen en vragen die aan bod komen zijn o.a.: hoe sta ik in vriendschap op dit moment, welke kwaliteiten breng ik mee als vriend/vriendin, hoe maak ik nieuwe contacten, hoe kan ik een bestaande vriendschap verdiepen, en omgaan met conflicten in vriendschappen.

Door Facet Ridderkerk wordt bovenstaande vriendschapscursus aan geboden. Er zijn 10 bijeenkomsten van 2 uur per keer aan Schoutstraat 5. U betaalt een eigen bijdrage van 35,00 Euro voor cursusmateriaal en koffie & thee. Een cursusgroep bestaat uit 6 -10 deelnemers.

 Het gaat om de volgende data:
30 oktober, 13 en 27 november, 11 december, vanaf 2019: 15 en 29 januari, 12 februari, 5 en 19 maart en 23 april.
Inschrijven en betalen kan bij de balie van Facet Ridderkerk aan Schoutstraat 5, voor vragen kunt u terecht bij Henny de Wilt of Frances Kroeze 0180-432350.