Agenda

Hollandse avond in de Korenbloem

Voor iedereen die van vlotte en herkenbare muziek houdt, gaat Speeltuinvereniging “Oostendam” op zaterdagavond 26 oktober een leuke en vooral gezellige muziekavond organiseren.

Om dit te realiseren hebben we een allround muziek entertainer benaderd om deze avond een feestelijk tintje te geven middels het zeer uitgebreide repertoire dat hij beheerst. Er is voor elk wat wils te horen  en ook verzoeknummers van de gasten zullen vanzelfsprekend ten gehore gebracht gaan worden om het allemaal nog leuker te maken. 

Het eerste kopje koffie staat gratis klaar rond 19.00 en verder is er voor een hapje en een drankje ook weer van  alles in huis.

Bent u zestien jaar of ouder en houdt u van muziek en eventueel een dansje dan bent u van harte welkom. Met het oog op het thema Hollandse Avond, zou het nog mooier word als u “op z᾽n Hollands” uitgedost binnenkomt. Dat is natuurlijk niet verplicht. Het gebouw “De Korenbloem” zal weer sfeervol worden opgetuigt zodat het allemaal nog feestelijker word.

Kaarten zijn  voor € 6.00 te bestellen op telefoonnummer 06 839 010 30 of aan de zaal. U kunt de Korenbloem vinden aan de Tarwestraat 34a te Oostendam .Gem.Ridderkerk.