Agenda

Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

Facet Ridderkerk biedt net als voorgaande jaren, vanaf 1 maart hulp bij het doen van uw aangifte inkomstenbelasting. U kunt zich hier vanaf 1 februari voor inschrijven bij het kantoor aan de Schoutstraat 5.

Zorg dat u goed voorbereid bent! Als u voor de aangifte wilt inloggen met uw eigen DigiD, dan moet u in het bezit zijn van een mobiele telefoon waarop u de DigiD app kunt downloaden. Hiermee kan er simpel en veilig ingelogd worden. Als u deze app niet heeft, is het noodzakelijk dat uw mobiele telefoonnummer gekoppeld wordt aan uw DigiD. Dit kunt u via de website van DigiD doen. 

Als u geen mobiele telefoon heeft, kunt u telefonisch (088 – 123 65 55) of via de website van DigiD een machtigingscode aanvragen. Mocht het niet lukken om uw mobiele telefoonnummer te koppelen aan uw DigiD, dan kunnen wij u hierbij helpen op een spreekuur bij Facet. 

Om een afspraak te maken of voor meer informatie neemt u contact op met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of kunt u langsgaan op het kantoor aan de Schoutstraat 5 (maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17.00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12.30 uur).