Agenda

Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

Facet Ridderkerk biedt, net als voorgaande jaren, hulp bij het doen van uw aangifte inkomstenbelasting. Zij starten hiermee op woensdag 6 maart 2024. U kunt zich vanaf 1 februari a.s. inschrijven bij het kantoor aan de Schoutstraat 5.

Zorg dat u goed voorbereid bent!

Als u voor de aangifte wilt inloggen met uw eigen DigiD, dan moet u in het bezit zijn van een mobiele telefoon waarop u de DigiD app kunt downloaden. Hiermee kan er simpel en veilig ingelogd worden. Als u deze app niet heeft, is het noodzakelijk dat uw mobiele telefoonnummer gekoppeld wordt aan uw DigiD. Dit kunt u via de website van DigiD doen. 

Als u geen mobiele telefoon heeft, kunt u telefonisch (088-1236555) of via de website van DigiD een machtigingscode aanvragen.

Mocht het niet lukken om uw mobiele telefoonnummer te koppelen aan uw DigiD, dan kunt u hierbij geholpen worden op een spreekuur bij Facet Ridderkerk. 

Om een afspraak te maken of voor meer informatie neemt u contact op met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of u kunt langskomen op het kantoor aan de Schoutstraat 5 (maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17.00 uur en vrijdag van 9:00 tot 12.30 uur).