Agenda

Infomarkt Reyerheem


Op vrijdag 15 maart 2024 vindt er een infomarkt plaats op Ontmoetingsplein Aafje Reyerheem, van 14.00 tot 16.00 uur, met als thema ‘Langer thuis wonen’.

In een tijd waarin mensen steeds langer thuis blijven wonen, rijzen er vele vragen over de nodige ondersteuning en faciliteiten. Deze markt biedt een uitgelezen kans om alles te weten te komen over de diensten en ondersteuning die Aafje biedt op het gebied van Zorg en Welzijn. Of men nu mantelzorger is, interesse heeft in de diverse activiteiten op het Ontmoetingsplein, meer wil weten over samen eten, de telefoon- of Buurtcirkel, of vragen heeft voor de wijkverpleging en zorgmedewerkers, alles komt aan bod. Aanwezig zullen zijn standhouders met hulpmiddelen, informatie over gezondheidsspreekuren, en de klantadviseur voor persoonlijke vragen. De dagvoorziening en vele andere services worden belicht.

Iedereen is van harte welkom om langs te komen, vragen te stellen en zich te laten informeren over het uitgebreide aanbod van Aafje, met het doel om zo lang mogelijk comfortabel thuis te kunnen wonen.