Agenda

Informatiebijeenkomst DigiKoffer 

Op maandag 17 juni 2024 organiseert Ridderkerk Langer Gezond een bijeenkomst over de DigiKoffer. Met de DigiKoffer worden inwoners enthousiast gemaakt voor het gebruik van handige, slimme en innovatieve producten, zodat zij langer veilig en met plezier thuis kunnen blijven wonen.

Op maandagmiddag 17 juni is er tussen 14:00 – 16:00 uur een presentatie gericht op ouderen, mantelzorgers en andere geïnteresseerden. Er wordt verteld over het doel van de DigiKoffer en uitleg gegeven over de verschillende producten. Naast de uitleg is er ook tijd om met elkaar in gesprek te gaan en tips en adviezen te delen.

De DigiKoffer bevat ongeveer 24 producten, zoals een tandpastadispenser, automatische blikopener en sleutelzoeker. Alle producten ondersteunen inwoners bij het dagelijks handelen of de persoonlijke verzorging. Na de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen en de producten te testen.

De bijeenkomst vindt plaats in Trefpunt Oost, De Genestetstraat 2 in Ridderkerk. Toegang is gratis en aanmelden kan bij Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per mail info@facetridderkerk.nl.