Inloopbijeenkomst over Verbindingsweg en IJsselmondse Knoop

Op maandag 15 april 2019 van 19:00 tot 21:00 uur organiseert de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR) een inloopbijeenkomst over de Verbindingsweg en de IJsselmondse Knoop bij Van der Valk Ridderkerk, Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk. 

De bedrijvigheid op Nieuw Reijerwaard gaat groeien. Steeds meer groente en fruit gaat de weg op. Medewerkers gaan naar hun werk op het bedrijventerrein reizen. Leveranciers gaan hun producten afleveren bij een van de ondernemers op Nieuw Reijerwaard.

Om een vlotte bereikbaarheid te kunnen blijven garanderen, moeten we nu investeren in de reconstructie van de Verbindingsweg en op termijn ook in de aanpassing van de IJsselmondse Knoop.

Bewoners en betrokkenen zijn van harte welkom op maandag 15 april, men kan binnenlopen tussen 19 tot 21 uur. Er is informatie beschikbaar over de planning van de reconstructie van de Verbindingsweg, wat de werkzaamheden precies inhouden, wie het aanspreekpunt is tijdens de werkzaamheden en hoe het ontwerp van de IJsselmondse Knoop eruit ziet.

Verbindingsweg werkzaamheden

Aannemer BAM start op maandag 29 april met de werkzaamheden aan de Verbindingsweg. Volgens planning zijn de werkzaamheden half november 2019 klaar, de weg blijft al die tijd in gebruik.

IJsselmondse Knoop

De IJsselmondse Knoop is de entree van het gebied Dutch Fresh Port en wordt door de GRNR heringericht. Deze werkzaamheden starten medio 2021.