Inschrijven Bouwstad 2022 in Slikkerveer

Van 11 tot en met 15 juli 2022 organiseert Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer het jaarlijkse vakantie activiteit “Bouwstad”.

Kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar kunnen zich inschrijven. Je kunt je inschrijven per groep van minimaal 5 en maximaal 7 kinderen of individueel. (Je wordt dan ingedeeld bij leeftijdsgenootjes). Er geldt ook een maximum aantal kinderen wat kan inschrijven. Het advies is dan ook om niet te lang te wachten, want vol is vol.

Aangezien het inschrijfgeld direct voldaan dient te worden bij inschrijving, is het alleen mogelijk om in te schrijven in het Wijkcentrum aan de Reijerweg 62. U wordt beleefd doch dringend verzocht hier rekening mee te houden, mails worden niet in behandeling genomen. De kosten bedragen € 5,00 per kind voor de hele week en is inclusief een lunch tussen de middag en onbeperkt limonadesiroop of water.

U kunt tijdens de inschrijving aangeven of de kinderen zelf naar huis mogen ja of nee.

In verband met de veiligheid van de kinderen, kunnen kinderen niet meer in en uitlopen van het terrein ook als zij alleen naar huis mogen gaan. Vanaf 15.00 uur is het mogelijk dat de kinderen naar huis vertrekken die alleen weg mogen. De stichting hoopt op uw begrip hiervoor.
Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-40988261 of een email sturen naar info@sws-slikkerveer.nl (Let op: Alleen voor informatie).