Agenda

Inschrijving Fiets4daagse Zuid-Holland Zuid

Maandag 18 juni a.s. gaat om 17.30 uur gaat de achtendertigste regionale editie van de Fietsavondvierdaagse Zuid-Holland Zuid van start. Vanaf a.s. zaterdag 26 mei start de inschrijving bij de bijgaande adressen. Bij inschrijving bij de deze adressen kost de deelname € 5,00 p/p.

De commissie van de fiets4daagse is er dit jaar weer in geslaagd om, samen met de sponsors, een prijzen pakket voor de deelnemers ter beschikking te stellen. De lage voorinschrijfprijs, € 5.00 p/p, is al een prijs op zich mede namens de hoofdsponsor Rabobank. Het inschrijfnummer op het boekje staat tevens garant voor een gratis verloting met vele prijzen van o.a. de fietshandelaren J. Verschoor en Vlasblom, de garage J.W. Pons, Kaashandel De Weypoort, Plantenkwekerij Van Nes, Sign Power, enz. De fotograaf zal ook aanwezig zijn om deelnemers op de foto zal zetten met kans op prijzen. Onderweg zullen de diverse “weggeefsponsors” zich ook weer van hun beste kant laten zien om de deelnemers te verwennen met hun hapje en/of drankje en soms nog meer. Een prijs is ook de traditionele binnenkomst op de laatste avond via de Mauritsweg en de Vlasstraat waar de deelnemers weer vanaf 19.15 uur opgewacht worden met de vrolijke klanken van de Rijsoordse muziekvereniging Sursum Corda en waar de deelnemers dan in de kantine van de v.v.Rijsoord hun welverdiende herinnering van deze fietsvierdaagse in ontvangst kunnen nemen.

Ook dit jaar doet de organisatie weer een beroep op inzet van vele vrijwilligers zoals de EHBO Rijsoord, stempelaars, veiligheid medewerkers, de geheime controles en op tal van andere plaatsen. Met dank aan alle sponsors die het de organisatie mogelijk maken om dit festijn te kunnen organiseren, adverteerders van het inschrijf, stempel, verloting, puzzel, informatie boekje, weggeefsponsors, enz. zorgen er voor om het de fietsers zo aangenaam mogelijk te maken.

Iedereen is bekend met de 3 vierdaagse evenementen van Ridderkerk. Maar waarom zal u niet met alle drie sportieve evenementen meedoen. De Wandel-Fiets-en Zwem4daagse organisaties hebben vorig jaar de handen ineen geslagen en introduceerde het “Beweegtrio”. De opzet is om deelnemers op een laagdrempelige wijze meer te laten bewegen. De eerste vierdaagse is de Wandel4daagse, van maandag 28 t/m. 31 mei, daarna de Fiets4daagse van 18 t/m. 21 juni en zal worden afgesloten met de Zwem4daagse van 9 t/m. 13 juli. De deelnemers die de drie evenementen heeft meegedaan zullen door de gemeente Ridderkerk in het zonnetje worden.

De fiets4daagse rijdt u niet voor de organisatie maar voor u eigen plezier en ontspanning. Het is geen wedstrijd want er is maar één winnaar, dat zijn de deelnemers. De verkeersregels dienen altijd in acht worden genomen. Er is voor iedere avond een route beschrijving die u ontvangt bij de start, waarbij de gezinstocht van 15 en de fietstocht van 30 kilometer ook met pijlen zal worden aangeduid waarbij de beschrijving van de route altijd het belangrijkst is. De 60 kilometer zal worden verreden met voorrijders van RFTC Rekreatoer, die om 18.30 uur van start gaan. Rijdt u eigen tempo want de stempelaars, in de kantine wachten op u.

Voorinschrijving start zaterdag 26 mei.
Als u bij één van de voorinschrijfadressen uw deelnemersboekje ophaalt, betaald u maar
€ 5,00 per persoon terwijl het inschrijven op de startavond € 1.00 meer kost. De fiets4daagse zal worden verreden van maandag 20 juni t/m. donderdag 23 juni. Start en finish is op het sportpark van de v.v. Rijsoord. U kan tussen 17.30 en 19.00 uur starten.

Er is bijna altijd wel een inschrijfadres bij u in de buurt.

Rijsoord
Sportpark v.v.Rijsoord kantine Vlasstraat 1a
Kwekerij De Zwaan Rijksstraatweg 146 B

Ridderkerk Centrum
Bibliotheek A tot Z Ridderkerk Sint Jorisplein 77
Tweewielers Jan Verschoor Havenstraat 53
Tweewielers Vlasblom Havenstraat 59

Ridderkerk Drievliet
Rijploeg Tweewielers Vlietplein 9
Primera Vlietplein Vlietplein 238
Rekreatoer Oosterparkweg 5

Slikkerveer
Moerkerken Tweewielers Churchilplein 10
CIGO Dillenburgplein Dillenburgplein 3

Bolnes
Klootwijk Tweewielers Dijkje 87
Boekhandel Sanders Amerstraat 12