Agenda

Inschrijvingen Brede School weer gestart

Tijdens de zomervakantie zijn alle Brede School coördinatoren weer hard aan het werk gegaan voor het organiseren van een leerzaam Brede School blok voor kinderen van 2 tot 12 jaar in uw wijk! Komend blok staat bewegen centraal, maar naast tal van beweegactiviteiten, organiseert de Brede School ook creatieve-, educatieve en kookactiviteiten.

Bent u benieuwd welke activiteiten er allemaal zijn? Neem dan een kijkje op www.bredeschoolridderkerk.nl en schrijf uw kind in voor één of meerdere activiteiten. Inschrijven kan van 9 tot en met 20 september. Ook zal de Brede School coördinator uit uw wijk de activiteiten kenbaar maken door een programmavel mee te geven of via de digitale kanalen in uw wijk.

Pilot

In de wijk Oost wordt gestart met een pilot van een twaalf-weken-aanbod voor de activiteiten ‘Drum4Fun’ en ‘Kinderatelier’. Kinderen nemen dan deel aan een langere reeks lessen. Bij succes worden de reeksen voortgezet. 

Neem voor meer informatie over de Brede School in de wijk Oost contact op met Melvin Wind via Melvin.Wind@facetridderkerk.nl of 0180 – 432 350 of bekijk de website: www.bredeschoolridderkerk.nl