#Instakerstboom is terug in Laurenskerk

Dit jaar glimmen er geen kerstballen in de kerstboom van de Laurenskerk, maar tuigt de Laurenskerk opnieuw haar kerstboom op met Instagramfoto’s.

Tot op de dag van vandaag werd de hashtag #laurenskerk ruim 12.000 keer gebruikt op Instagram. Deze rijke online collectie aan uiteenlopende foto’s van dit eeuwenoude monument op het social media platform blijft groeien en daar wil de Laurenskerk graag wat mee doen, namelijk haar kerstboom versieren.

Daarom doet de Stichting van de Sint Laurenskerk, in navolging van het grote succes van 2 jaar geleden, opnieuw een oproep aan iedereen. Vind je het leuk om jouw foto van de Laurenskerk te delen op Instagram met de hashtag #instakerstboom en hiermee de kerstboom van de Laurenskerk te versieren? Pak je camera en doe mee.

De geselecteerde Instagramfoto’s worden geprint en in de kerstboom gehangen. Het optuigen is via een livestream te volgen. Vanaf 18 december kun je de rijkversierde Instakerstboom bewonderen in de Laurenskerk. De foto’s die geselecteerd worden, kunnen in januari door de maker worden opgehaald om thuis een mooi plekje te geven. 

Meer weten over deze actie? Kijk op laurenskerkrotterdam.nl/instakerstboom