Instrumentaal zomeravondconcert in Boezemkerk Bolnes

Op zaterdag 11 juli 2020 wordt in de Boezemkerk te Ridderkerk-Bolnes het jaarlijkse instrumentale zomeravondconcert georganiseerd. Medewerkenden aan dit concert zijn Pascal van der Velde en Matthijs Valkenwoud (trompet), Marien Stouten (orgel) en Jan Peter (piano).

Op het programma staan (licht)klassieke werken, populaire muziek, bewerkingen over geestelijke liederen en een improvisatie op verzoek. Tijdens dit concert wordt ook de nieuwe cd ‘Con Brio’ gepresenteerd, die Pascal, Matthijs, Marien en Jan Peter recent hebben opgenomen.

Uiteraard bent u van harte welkom op dit concert en is de organisatie heel blij weer bezoekers in de kerk te mogen ontvangen. In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus geldt wel het volgende:

• Gevraagd wordt vooraf te reserveren. Dit kan (met opgave van telefoonnummer) door een mail te sturen naar janpeterteeuw@filternet.nl, te appen naar 06 8142 1468 of een bericht te sturen via Facebook. Wilt u bij opgave uw telefoonnummer en geboortedatum vermelden?

• Voorafgaand aan het concert worden aan elke bezoeker enkele vragen gesteld over de gezondheidssituatie. Als u gereserveerd heeft maar op de dag van het concert klachten heeft, wordt u gevraagd thuis te blijven.

• Bij de ingang van de kerk kunt u uw handen ontsmetten. Er zal geen pauze zijn en er worden ook geen consumpties geserveerd. Verder geldt in de kerk een vaste looproute. Tussen de bezoekers zal 1,5 meter afstand gehouden worden. (Gezinnen kunnen uiteraard wel bij elkaar zitten.)

• Op het programma staat dit jaar geen samenzang.

Het concert begint om 20:00 en duurt ca. vijf kwartier. De deuren aan de Pretoriusstraat 2 gaan om 19:30 open. De toegang is (net als voorgaande jaren) nog steeds gratis. Wel is er na afloop een (digitale) collecte voor de onkosten.

Iedereen die niet in de gelegenheid is om naar de kerk te komen, kan het concert ook thuis mee beluisteren. Vanaf 20:00 wordt het concert live gestreamd op www.youtube.com/user/marienstouten.

Jong en oud van harte welkom!