Agenda

Internationale christelijke samenkomsten in De Kern

Vanuit verschillende kerken in Ridderkerk is initiatief genomen om Internationale samenkomsten te organiseren, die bedoelt zijn voor statushouders, vluchtelingen, bewoners van het AZC en mensen met een migrantenachtergrond.

Door middel van laagdrempelige bijeenkomsten willen het International Service Ridderkerk de mensen in aanraking brengen met de boodschap van de Bijbel en christenen uit andere culturen bij elkaar brengen. De samenkomsten worden in het Engels, Arabisch, Farsi. en Tigrinya vertaald.

De Kern

Zondag 12 augustus is de samenkomsten in kerkgebouw De Kern aan de Stadhouderslaan 29 te Slikkerveer, Ridderkerk. De aanvang is 16.00 uur en de kerk gaat open om 15.30 uur. Iedereen is van harte welkom om de samenkomsten te bezoeken. Voor kinderen tot twaalf jaar is er een kinderprogramma en voor de allerkleinsten is er crèche.

Na afloop van de samenkomst is er gelegenheid voor ontmoeting, koffie, thee en fris. De samenkomsten vinden om de week plaats.

Als uw vervoer zoekt of vragen heeft dan kunt u een e-mail sturen naar internationalserviceridderkerk@gmail.com.
Ook kunt u de website bezoeken, internationalserviceridderkerk.wordpress.com of de facebook pagina www.facebook.com/InternationalServiceRidderkerk