Intocht Sint in Ridderkerk anders dan andere jaren

De werkgroep “Intocht Sint Nicolaas” van Stichting Evenementen Ridderkerk (SER) is druk bezig met de voorbereidingen voor de intocht dit jaar. 

De intocht zal anders zijn dan andere jaren. Dit heeft alles te maken met de coronapandemie waar heel de wereld mee kampt. Alhoewel de regels nu versoepeld zijn, heeft de werkgroep toch besloten om een alternatieve intocht te organiseren. In overleg met de Sint, die uiteindelijk het laatste woord  heeft natuurlijk, is besloten om dit jaar een rondrit te maken door alle wijken van Ridderkerk.

Er wordt door de werkgroep gewerkt aan een route die later bekend zal worden gemaakt zodat alle kinderen de gelegenheid hebben om langs de route te kunnen staan. “Het is anders dan andere jaren, maar we vinden het fijn dat we een intocht kunnen organiseren!”, zo zegt de werkgroep.

De intocht zal dit jaar zijn op zaterdag 20 november. Jullie zullen op tijd geïnformeerd worden over hoe de route er die dag uit komt te zien. De volledige route zal zowel op de site van de SER als in “De combinatie” en op de diverse social media-kanalen worden geplaatst zodat jullie op tijd langs de route kunnen staan.