Agenda

Intocht Sinterklaas 2019 update

Sint heeft aangegeven ook dit jaar weer graag de kinderen (en volwassenen!) van Ridderkerk te bezoeken. De verantwoordelijke werkgroep van de Stichting Evenementen Ridderkerk (SER) is daarom hard bezig met de voorbereidingen!

Op zaterdag 23 november om 10:30 uur zullen de Sint en zijn Pieten met de stoomboot aankomen; ook deze keer weer aan de werfkade in Bolnes. Burgemeester Attema zal hem hier samen met de kinderen en andere bezoekers verwelkomen.

Na het geslaagde bezoek aan winkelcentrum De Werf in Bolnes van vorig jaar, heeft Sint besloten om ook dit jaar daar weer graag een bezoekje te brengen. Na zijn ronde daar zal hij zijn route vervolgen naar het Dillenburgplein. Hij zal zo rond 11:45 uur aankomen bij winkelcentrum De Werf en we verwachten rond 13:00 uur het Dillenburgplein te kunnen bezoeken. De muziekvereniging Harmonie uit Slikkerveer zal ook dit jaar weer de Sint muzikaal door Ridderkerk begeleiden.

Op het Koningsplein in het centrum begint om 13.30 uur de One Two Trio Sinterklaasshow. In afwachting van de Sint, die zo rond 14:00 uur op het Koningsplein aan zal komen, kan hier dan alvast een feestje worden gevierd! Aansluitend zal Sint een bezoek brengen aan het winkelcentrum hier en is er voldoende tijd om handjes te schudden. Net als verleden jaar zullen er schoenletters worden uitgedeeld door de Pieten!

Om ongeveer 15:30 uur zal Sint zijn rondgang door het centrum beëindigen.

Vol verwachting klopt ons hart…