Agenda

Intocht Sinterklaas Ridderkerk 2018

De werkgroep intocht Sint-Nicolaas van de Stichting Evenementen Ridderkerk heeft ook dit jaar weer bericht ontvangen van de Sint. Graag zou hij op zaterdag 24 november 2018 Ridderkerk weer een bezoek brengen. De werkgroep is zeer vereerd om dit ook dit jaar weer te mogen organiseren.

Op zaterdag 24 november om 10:30 uur zal de Sint samen met zijn Pieten met de stoomboot aankomen; ook deze keer weer aan de werfkade in Bolnes. Burgemeester Attema zal hem hier samen met de kinderen en andere bezoekers verwelkomen.

Intocht Sinterklaas Ridderkerk 2017

De Sint heeft laten weten dat hij dit jaar graag ook een bezoek zou brengen aan winkelcentrum De Werf en het winkelcentrum aan het Dillenburgplein. Hij zal zo rond 11:45 uur aankomen bij winkelcentrum De Werf en we verwachten rond 13:00 uur het Dillenburgplein te kunnen bezoeken. De muziekvereniging Harmonie uit Slikkerveer zal ook dit jaar weer de Sint muzikaal door Ridderkerk begeleiden.

Verder zal Jochem van Gelder op het Koningsplein van 13.30 tot 14.00, zijn show in het centrum een leuke show presenteren: “Wild geraas met Jochem van Gelder”. Jochem zingt samen met de kinderen leuke liedjes in wachting van Sinterklaas. Sint zal zo rond 14:00 uur op het Koningsplein aankomen. Aansluitend zal hij een bezoek brengen aan het winkelcentrum en is er voldoende tijd om handjes te schudden. Net als verleden jaar zullen er schoenletters worden uitgedeeld door de Pieten!

Om ongeveer 15:30 uur zal Sint zijn rondgang door het centrum beëindigen en zal er voor de kinderen van het personeel van het Van der Valk hotel Ridderkerk een besloten feest zijn.