Agenda

Intocht Sinterklaas Rijsoord 2019

Sinterklaas zal ook in 2019 weer langs zal komen in Rijsoord. De intocht staat gepland op 16 november van dit jaar. Evenals voorgaande jaren hoopt Sint zo rond half tien ‘s morgens per boot te arriveren aan de Waalweg (ter hoogte van “Ross Lovell”). Voorzitter van Oranjevereniging ‘Nederland & Oranje’ Rijsoord, Ad van der Linden, zal sinterklaas aan de waterkant verwelkomen waarna de optocht door Rijsoord zal starten!

Optocht

Muziekvereniging “Sursum Corda” zal de Sint begeleiden op zijn rondrit door Rijsoord. Het kinderfeest zal ook dit jaar plaatsvinden in de Gereformeerde kerk, aan de Rijksstraatweg 95.

Maak jij een mooie tekening voor de Sint? Wellicht roept de Sint je wel op het podium aanstaande zaterdag. Je kunt je creatie inleveren tijdens de rondrit door Rijsoord bij de Sint of de Pieten.

Natuurlijk zal tijdens het feest ook gelegenheid zijn voor de kinderen om zelf de Sint en zijn Pieten te begroeten en op de foto te gaan. En met een beetje geluk neemt Sint ook weer iets lekkers voor ons mee!

Aanvang: 09.30 uur
Optocht: Start vanaf de Waaloever, ter hoogte van restaurant ‘Ross Lovell’ (Waalweg).
Sinterklaas feest: Na de optocht van de Sint in de Gereformeerde kerk, Rijksstraatweg 95.
Toegang: Gratis voor leden – Niet-leden betalen € 2,50 p.p.