Jaren 80 tentoonstelling in aantocht

Terwijl Ridderkerk zich tooide in een fraai winters landschap en de kunsttentoonstelling van de cursisten van Karin Touw naar volle tevredenheid van bezoekers nu ruim een week draait, zijn de mensen van de werkgroep “Wisseltentoonstellingen” van de Oudheidkamer al weer drukdoende om de expo, die vanaf 1 mei zal starten en t/m 15 juni duurt, gestalte èn inhoud te geven.

Enkele jaren geleden trok een gelijksoortig evenement over de 60’er jaren veel belangstelling. In mei zal de Oudheidkamer bezoekers gaan trekken, die geïnteresseerd zijn in de 80’er jaren. Ook nu zullen velen zich hiervoor weer gaan inzetten. Maar bereidwillige medewerking van Ridderkerkers, die de organisatie hopelijk kunnen voorzien van zaken, die onlosmakelijk verbonden zijn met de roerige jaren 80, zal ongetwijfeld flinke meerwaarde aan het geheel gaan geven.

Te denken valt aan foto’s, Punkartikelen, unisex, wijde truien, beenwarmers, pumps, Madonna mode, pakken met grote schoudervullingen, Dr. Martins schoenen, leren jacks en gekleurde overhemden. Dit zijn slechts enkele wensen, die de organisatoren hebben. Alles wat te maken heeft met deze periode is welkom.

Vanzelfsprekend zullen deze spullen na de expo weer naar de rechtmatige eigenaren van deze rariteiten  terugkeren.

In de hoop, dat lezers geprikkeld zullen worden en de fantasie laten werken om tot grote hoogte te komen om straks het eindresultaat in mei te gaan bekijken, ziet de werkgroep uit naar reacties, waarvoor het telefoonnummer 0180-497227 beschikbaar is gesteld.