Agenda

Jeugdpopkoor Zinge! terug in de Cascade met eigen Wintershows

Zinge! is terug met eigen shows in de Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. Op 16 en 17 december 2023 geeft het jeugdpopkoor 3 concerten in haar thuishaven; de Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht.

In 2013 begon Zinge! met kids meerstemmig popmuziek te zingen. In 10 jaar tijd groeide Zinge! uit tot een club van 130 Zingers! en ging van hoogtepunt naar hoogtepunt.

Inmiddels zijn er door de verschillende groepen op diverse landelijke festivals de nodige prijzen in de wacht gesleept en worden ze met grote regelmaat geboekt voor feesten, partijen en evenementen.
Nu, tien jaar na de start van Zinge!, en in hun jubileum jaar is de agenda weer afgestemd op een nieuwe Wintershow. Voor de pauze nemen de vijf verschillende groepen u soms samen en soms apart mee in het moderne repertoire van Zinge!

Na de pauze laten de oudste groepen niet alleen horen, maar vooral ook zien waarom Zinge! zo populair is. In afwisselende showblokken brengen ze een zeer divers repertoire; van mooie ballads tot stevige dance.

Ook nieuwsgierig geworden of nog meer overtuigd raken? Kijk dan eens op van Zinge! of op de Zinge! Facebook, Instagram, Twitter of YouTube pagina.

Er zijn nog kaarten beschikbaar. Deze kosten EUR 15,00 en zijn verkrijgbaar via de website van Jeugdpopkoor Zinge! www.zinge.nl.