Agenda

Jeugdpopkoor Zinge! terug in de Cascade met eigen Wintershows

Op 5 januari geeft het jeugdpopkoor weer 2 concerten in haar thuishaven; de Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. In 2013 begon Zinge! met kids meerstemmig popmuziek te zingen. In vijf jaar tijd groeide Zinge! uit tot een club van bijna 100 Zingers!

Inmiddels zijn er door de verschillende groepen op diverse landelijke festivals de nodige prijzen in de wacht gesleept en worden ze met grote regelmaat geboekt voor feesten, partijen en evenementen.
Nu, vijf jaar na de start van Zinge!, en twee jaar na hun laatste eigen winterconcert is de agenda weer vrij gemaakt voor een nieuwe Wintershow. Voor de pauze nemen de 4 verschillende groepen u soms samen en soms apart mee het moderne repertoire van Zinge!

Na de pauze laten de oudste groepen niet alleen horen, maar vooral ook zien waarom Zinge! zo populair is. In afwisselende showblokken brengen ze een zeer divers repertoire; van mooie ballads tot stevige dance.

Ook nieuwsgierig geworden of nog meer overtuigd raken? Kijk dan eens op www.zinge.nl of op de Zinge! Facebook, Instagram, Twitter of YouTube pagina.

Er zijn nog kaarten beschikbaar. Deze kosten EUR 12,50 en zijn verkrijgbaar via de Zinge! website.