Jongerensozen gesloten in kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie, van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019, zijn de jongerensozen van Facet Ridderkerk gesloten. In het nieuwe jaar kunnen jongeren weer in de sozen terecht bij de jongerenwerker voor informatie en advies, om activiteiten te organiseren, spelletjes te spelen, voorlichting te krijgen, een serieus gesprek, het opdoen van sociale contacten, workshops, vrijwilligerswerk of om gewoon met elkaar te hangen.

Elke doelgroep heeft een andere inlooptijd, zodat leeftijdsgenoten met elkaar op kunnen trekken en de belevingswereld beter op elkaar aansluit. Je vindt de jongerensozen in Bolnes (De Klinker), Slikkerveer (De Reij), Centrum (Het Hooftkwartier) en Drievliet (De Fuik). 

Kinderrestaurant

De jongerenwerkers organiseren in de kerstvakantie het ‘Kinderrestaurant’ tijdens de Winter Events. Deze activiteit vindt plaats op woensdag 2 januari van 9.00 tot 13.30 uur in WVC Slikkerveer, Reijerweg 62. De activiteit is voor kinderen van 9 tot 14 jaar. Kosten voor deelname bedragen € 2,50. Tijdens het Kinderrestaurant staat het thema ‘Nieuwjaar’ centraal. De kinderen maken allerlei kleine hapjes voor ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en buurtbewoners. Met de zelfgemaakte hapjes en kinderchampagne wordt het nieuwe jaar ingeluid. Wil jij je inschrijven voor deze activiteit? Dat kan via www.facetridderkerk.nl of via inschrijven@facetridderkerk.nl

Vuurwerkbrillen

Op 31 december zullen de jongerenwerkers vuurwerkbrillen en aansteeklontjes uitdelen op straat om jongeren bewust te maken van het veilig afsteken van vuurwerk. 

Bekijk www.facetridderkerk.nl voor meer informatie over het jongerenwerk van Facet Ridderkerk en de openingstijden van de sozen. Het jongerenwerk verzorgt ook activiteiten voor de Brede School. Informatie over de Brede School activiteiten vind je op www.bredeschoolridderkerk.nl

Het jongerenwerk wenst iedereen alvast prettige kerstdagen en een veilige jaarwisseling.