Kennismaken met de nieuwe gemeenteraad

Wilt u kennismaken met de nieuwe raadsleden? Wilt u de nieuwe raadsleden vertellen over uw organisatie? Meld u dan aan voor de ontmoeting met de nieuwe gemeenteraad op donderdag 6 oktober 2022. Er is nog ruimte voor een aantal organisaties om zich te presenteren. Heeft u daarvoor belangstelling, neem dan contact op met de griffie.

De gemeenteraad organiseert jaarlijks een bijeenkomst rond de plannen en de begroting voor volgend jaar. De kennismaking en ontmoeting tussen gemeentebestuur, inwoners en organisaties staan centraal. Iedereen is welkom. Het thema van de ontmoeting rond de begroting dit jaar is ‘Ontmoet de nieuwe raad’. De ontmoeting duurt van 20.00 tot 22.00 uur en wordt gehouden in de hal van het gemeentehuis. 

Op 16 maart is een nieuwe gemeenteraad gekozen. Een groot deel van de raad is vernieuwd. De raadsleden maken graag (opnieuw) kennis met de inwoners en organisaties van Ridderkerk. En op 6 oktober ontmoet de raad graag Ridderkerkse organisaties die voor veel inwoners een grote betekenis hebben. Organisaties waarmee ook de nieuwe raad vaak te maken krijgt.

Voor meer informatie en aanmelden als organisatie kunt u terecht bij Maarten Slingerland van de griffie: m.slingerland@ridderkerk.nl of (0180) 451 720. Meer informatie over de gemeenteraad vindt u op ridderkerk.nl/gemeenteraad

Foto: Gemeente Ridderkerk