Kennismakingsles en Open Dag Gemini College

Het Gemini College in Ridderkerk organiseert deze maand weer een Kenningsmakingsles en een Open Dag voor toekomstige leerlingen.

Het Gemini College is een school met ca. 800 leerlingen van vmbo-basis/kader, mavo, havo en vwo en is nu nog gelegen in de wijk Slikkerveer aan de Reijerweg, maar zal volgend jaar verhuizen naar nieuwbouw aan de Sportlaan.

Kennismakingsles (Gastles)
Op dinsdag 25 januari 2022 is er van 12:30 uur tot 14:45 uur een kennismakingsles. Naast algemene informatie krijgen de leerlingen deze middag 3 gastlessen aangeboden zodat ze kunnen ervaren hoe een dag in het voortgezet onderwijs verloopt. Individueel aanmelden of voor meer informatie via info@geminicollege.nl.

OPEN DAG

Op woensdag 26 januari 2022 is er van 15:00 uur tot 20:00 uur een Open Dag, waarvoor geldt dat de inloop vrij is. Tijdens deze Open Dag kunnen toekomstige leerlingen kennis maken met het Gemini College. Ontdek de Techniekafdeling, de afdeling Zorg en Welzijn en het Gemini lyceum met mavo, havo, vwo en vwo+. Ook zijn er demonstraties met de LaserCutter en VR lassen te zien.

Meer informatie: Gemini College.