Agenda

Kent u het Ontmoetingsplein Aafje Reyerheem?

Een ontmoetingsplein is dé plek in de wijk waar op een ongedwongen manier nieuwe mensen ontmoet kunnen worden. Voor alle vragen op het gebied van zorg, welzijn en wonen kan men bij Aafje op het ontmoetingsplein terecht.

Met de zomervakantie in aantocht gaan vele wijk- en buurtbewoners genieten van een welverdiende vakantie. Echter, voor sommige wijkbewoners kan deze periode minder gemakkelijk zijn. Terwijl iedereen om hen heen vertrekt, kan het stil worden. Het Ontmoetingsplein Aafje Reyerheem blijft ook tijdens de vakantieperiode elke dag open, met diverse activiteiten en de mogelijkheid om binnen te lopen voor een kopje koffie. Bij goed weer is de tuin ook beschikbaar.

De ontmoetingspleinen van Aafje zijn bestemd voor alle senioren in de buurt, of men nu klant van Aafje is of niet. Iedereen is van harte welkom. De ontmoetingspleinen bieden een breed scala aan activiteiten voor elk wat wils. Denk aan creatieve of sportieve activiteiten, informatieve bijeenkomsten, gezondheidsspreekuren, optredens, markten of de patatavond. Binnenlopen voor een gezellig kopje koffie, een praatje of gewoon om lekker om zich heen te kijken. Meedoen of niets doen, het mag allemaal en dat maakt het ontmoetingsplein altijd leuk en laagdrempelig.

Zo kan men het netwerk vergroten en er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de belcirkel. Elke week wordt er een overzicht met activiteiten verstuurd, ook per mail, zodat wijkbewoners op de hoogte blijven van het programma. Wilt u ook het weekoverzicht in uw mailbox ontvangen of heeft u andere vragen, neem dan contact op met: Franny de Wit, dagbestedingscoach: fdwit@aafje.nl.