Kerst- en minirommelmarkt in De Kern

Volle Evangelie Gemeente ‘De Kern’ houdt op vrijdagavond 14 december en zaterdag 15 december haar jaarlijkse Kerst- en minirommelmarkt aan de Stadhouderslaan 29 te Slikkerveer.

De opbrengst van deze kerstmarkt is voor de stichting Umutima bestemd. Deze stichting ondersteunt Gerda den Ouden, afkomstig uit Ridderkerk, die zich vanaf januari 2012 inzet voor kansarme kinderen in Zambia. Het nieuwe voedingscentrum is geopend, daar krijgen vijftig kinderen vijf dagen per week een goede maaltijd. De opbrengst van de kerstmarkt zal speciaal voor het onderwijs van de kinderen worden aangewend.

Op de kerstmarkt vindt men onder andere: kerststukjes, kerstkransen, kerstpresentjes, kaarten, poppenkleertjes en andere leuke spullen. Er zijn mooie prijzen te winnen. Op de minirommelmarkt vindt men een keur aan bruikbare artikelen. Ook is de tafel met tweedehands boeken weer goed gevuld. In de koffiehoek is koffie en thee met iets lekkers verkrijgbaar. Natuurlijk verkopen zij ook de, inmiddels bekende, overheerlijke verse erwtensoep.

Men is van harte welkom op vrijdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur voor de kerstmarkt, minirommelmarkt, koffiehoek of gewoon voor een praatje of informatie. Er zal een informatiestand van Umutima aanwezig zijn. Sfeervolle kerstmuziek komt men bij binnenkomst tegemoet.

Informatie over De Kern is te vinden op: www.veg-dekern.nl. Informatie over Umutima is te vinden op: www.umutima.nl