Agenda

Kerstballenbal in De Korenbloem

Beetje vreemde naam voor het jaarlijkse kerstbal in “De Korenbloem”, maar het omschrijft wel helemaal wat er zoal staat te gebeuren op 20 december. Dan gaat de organisatie van Speeltuinvereniging “Oostendam” namelijk in een heel sfeervol en in warme kerstkleuren verlichte en aangeklede zaal een gezellige muzikale dansavond verzorgen, onder de muzikale leiding van het duo “Windkracht 2”.

Dit duo is al eens eerder over de vloer van De Korenbloem geweest dus word het door hun succesvolle optreden in het verleden vast weer een super gezellige avond, waarbij u vanzelfsprekend ook nu wel een aantal verrassingen te wachten staan, waaronder ook een mooie verloting met prachtige prijzen om te winnen.                                                                                                                                 

Voor slechts €5,00 bent u een hele avond verzekerd van een leuke en ontspannen avond in gezelschap van goede vrienden en bekenden. Het eerste kopje koffie of thee met wat lekkers erbij is als vanouds weer voor onze rekening. Dus alle reden om uzelf en al uw kennissen eens te trakteren op een fijne avond met muziek en een dansje erbij.                                                                                                                             

Rond 19.00 uur gaat de zaal open. De Korenbloem is te vinden in de Tarwestraat 34a te Oostendam, Ridderkerk.                                                                                                            

Voor kaarten kunt u bellen naar Daan de Graaff, op telefoonnummer 06 839 010 30