Agenda

Kerstconcert van Harmonie Slikkerveer

Op zaterdag 15 december a.s. vindt in de St. Joris Kerk te Ridderkerk het jaarlijkse kerstconcert plaats van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer.

Het orkest o.l.v. Jurgen Nab sluit het muzikale jaar af met een sfeervol kerstconcert. Na een aantal jaren van populaire thema`s als “White Christmas“ en “Golden Christmas” is er dit jaar gekozen voor een traditioneel kerstconcert. De avond zal muzikaal omlijst worden met orgelspel door Dries Nelemans. Hij zal u verrassen met prachtige orgel klanken.

Avondje kerstsfeer? Kom dan naar het concert van de Harmonie!

Het subliem uitgekozen programma van het orkest omvat schitterende werken om bij weg te dromen, allen met warme klanken met het thema ‘Kerst’. To my Country – arr. De Meij, Benedictus – Karl Jenkins, en Hymns and Carols – Harrie Janssen zijn een aantal werken welke ten gehore zullen worden gebracht.

Rodon Rosendahl

Ook Rodin Rosendahl zal zijn medewerking verlenen aan dit concert. Rodin speelt professioneel bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine en is als hoofdvakdocent euphonium verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam.

Rodin soleert op euphonium, samen met het orkest van Harmonie Slikkerveer en er zullen een aantal prachtige werken ten gehore worden gebracht, denkt u maar aan o.a. : Brillante van Peter Graham en Londonderry Air (Danny Boy) in arr. Tony Jabovski

U bent van harte uitgenodigd voor dit unieke en gratis concert in de mooi versierde St. Joris Kerk, Hovystraat 64 te Ridderkerk.
Datum: Zaterdag 15 december 2018.
Aanvang: 20.00 uur.
De kerk is open om 19.30 uur.