Kerstmarkt in de Levensbron

Op zaterdag 14 december a.s. staan van 10.00 tot 16.00 uur de deuren van de Protestantse Kerk Levensbron aan de Jan Luykenstraat 10 wijd open voor de traditionele Kerstmarkt.

U kunt hier dan terecht voor prachtig opgemaakte kerststukken, heel veel kerstspullen, keramiek, kaarten en nog veel meer andere kunstig gemaakte dingen.

En als u even bij wilt komen van al dat moois kunt u dat doen onder het genot van sfeervolle kerstmuziek met een kopje koffie of thee en iets eigengemaakt lekkers. Tussen de middag hoeft u ook niet naar huis want er zijn ook twee soorten eigengemaakte soep met een broodje. Die soep kunt u ook kopen om daar thuis van te genieten.

De opbrengst is voor 1/3 bestemd voor de Kerk, 1/3 voor een rolstoelbus voor Zoë, een 5-jarig gehandicapt meisje uit Aalst en 1/3 voor de dagbesteding in het Jasmijnhuis, een kleinschalig tehuis voor mensen met geheugenverlies in Ridderkerk waarover op de Kerstmarkt meer informatie gegeven wordt.

Op de Kerstmarkt 2019 in de Levensbron is voor iedereen wel iets te vinden maar, en dat geldt vooral voor de kerststukjes, op is op.