Agenda

Kerstmarkt in de Oudheidkamer

Op 15 december zal de Oudheidkamer weer geopend zijn van 10.00 tot 16.00 uur om bezoekers de gezellige en altijd weer sfeervolle Kerstmarkt te laten ervaren. U bent van harte welkom in het fraaie gebouw aan de Kerksingel, dat dan volledig in kerstsfeer gehuld zal zijn.

U kunt genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers en natuurlijk zal de overheerlijke erwtensoep in dit jaargetijde niet ontbreken. Daarnaast worden er uiteraard de geliefde blauwkaikoeken, curiosa, zelfgemaakte kerstkaarten en nog veel meer zaken aangeboden.

Voor deze verkoop tijdens de Kerstmarkt kan de organisatie nog een aantal zaken gebruiken. Daarom het verzoek aan een ieder om eens te kijken naar spullen, die u zelf niet meer gebruikt, maar wat voor een ander nog heel bruikbaar kan zijn. Te denken valt aan curiosa, kerstartikelen, puzzels, sieraden enzovoort. Reden te meer om die zolder, schuur of kelder eens te inspecteren en lekker op te ruimen.

Als u bovenstaande zaken aantreft, dan kunt u deze afgeven aan de balie van de Oudheidkamer tijdens de openingstijden. Gezien de teruglopende belangstelling hiervoor verzoeken wij u géén kleding, grammofoonplaten, cd’s en boeken meer aan te bieden.