Kikker zingt en leest voor in Theater Het Plein Ridderkerk

Na een lange tijd van binnen zitten en tv kijken, is het nu zo ver: er speelt weer een echte voorstelling in Ridderkerk. De Programmaraad Jeugdtheater zal, samen met theaterprofessionals van Stichting Building Arts, in 2022 weer voorstellingen programmeren in Theater het Plein in Ridderkerk.

Nog paar dagen school en dan is het vakantie. En een schoolvakantie betekent natuurlijk maar één ding: Jeugdtheater!!

Kikker zingt en leest voor (3+)

Beleef de avontuurlijke wereld van Kikker! Kikker zingt de leukste liedjes uit zijn eigen musicals en vertelt over de avonturen die hij beleeft met zijn vriendjes. Naar de bekende boeken van Max Velthuijs, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Kikker wil graag lezen, net als Haas. En taarten bakken, net als Varkentje. Maar als het begint te regenen, en de huizen van zijn vriendjes onder water lopen, kan Kikker als de beste zwemmen! Kikker is moedig, en dát maakt Kikker echt Kikker!

Op donderdag 3 maart 2022 om 11.00 uur is de voorstelling: ‘Kikker zingt en leest voor’ te bezoeken in Theater Het Plein.

Het is dit keer alleen mogelijk om van te voren kaartjes te bestellen via de website. U zult op 1,5 meter afstand van een ander huishouden geplaatst worden. Zo krijgt iedereen de kans om kikker te bewonderen!