Klucht in De Korenbloem

Met de veelbelovende tekst “Wie een kuil graaft voor een ander ….” wordt het publiek op woensdagavond de 25 maart 2020 verrast in de vorm van een vrolijke klucht, welke opgevoerd gaat worden door het Dordtse toneelgezelschap “de Valkenier”.

Dit gezelschap gaat bij de speeltuinvereniging “Oostendam” een toneelstuk opvoeren waarbij de verwarring, een vrolijke lach, afgewisseld met een traan de boventoon zullen gaan voeren, zoals het gewend is van deze groep. 

In het verleden heeft deze groep al een aantal maal een optreden in Oostendam verzorgd en hier zijn vele  positieve reacties op gevolgd. Ook nu zijn de verwachtingen natuurlijk weer hoog gespannen.

Heeft u ook zo᾽n zin om eens een avondje ouderwets te komen genieten van een ontspannen toneel uitvoering? Dan bent u van harte welkom in gebouw “De Korenbloem” aan de Tarwestraat 34a te Oostendam, gemeente Ridderkerk.

Rond 19.00 uur gaat de zaal open en om 20.00 uur gaat het spektakel van start. Kaarten á € 6,00 per persoon zijn te bestellen via telefoonnummer 06 8390 1030.