Koffie met… Teun Rijsdijk in Bibliotheek Ridderkerk

Op vrijdag 8 februari is er weer een Koffie met… in Bibliotheek Ridderkerk. Tijdens deze editie is Teun Rijsdijk te gast.

Teun Rijsdijk is een geboren Ridderkerker en heeft dan ook voor de Stichting oud Ridderkerk diverse boekjes geschreven. Hij volgde een opleiding aan de Nederlandse fotovakschool en maakte van fotograferen zijn beroep én hobby. Zijn hobby zette hij voort na zijn pensionering. Er is zelfs een fotoboek van zijn hand verschenen. Tevens schrijft Teun columns voor het Ridderkerks Dagblad en is hij een bekend gezicht in Ridderkerk. Tijdens deze Koffie met… zal hij alles vertellen over zijn hobby’s fotografie en schrijven. Wil je meer weten over Teun? Kom dan langs van 10.30 – 12.00 uur. 

Koffie met… 

Iedere tweede vrijdag van de maand staat er een Koffie met… een speciale gast of thema op de agenda van Bibliotheek Ridderkerk! Wil jij nieuwe mensen ontmoeten, je laten inspireren en een lekkere bak koffie komen drinken? Kom dan van 10.30 – 12.00 uur naar de bibliotheek. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Praktische informatie
Wat: Koffie met… Teun Rijsdijk
Wanneer: vrijdag 8 februari
Waar: Bibliotheek Ridderkerk
Toegang: Gratis | aanmelden niet nodig